Bel: 023 5 272 272 24 uur per dag

Uitvaartverzorging Jessica IJzer

Waar wij voor staan

Rondom een overlijden heerst er over het algemeen intens verdriet en grote verslagenheid. Dit komt omdat er ook veel liefde is geweest (of soms juist omdat het daaraan heeft ontbroken). Uitvaartzorg Jessica IJzer neemt bij de organisatie van de uitvaart deze liefde als uitgangspunt. Door middel van oprechte zorg en professionele begeleiding streven wij ernaar dat u samen met uw naasten een mooie herinnering kunt maken door een perfecte uitvaart te organiseren en daarmee de band tussen u en de overledene te versterken. Op deze manier wordt er een belangrijke basis gevormd voor de verwerking van uw verlies en kunt met een goed gevoel na verloop van tijd de draad van het leven weer oppakken.

Het Team

MAG IK ONS VOORSTELLEN

Uitvaartzorg Jessica IJzer is compact en flexibel en kan daarom een persoonlijke benadering garanderen. Mocht ik zelf onverhoopt niet beschikbaar zijn, dan is er een uitstekend team om dit op te vangen.

JESSICA
IJZER

Eigenaar en uitvaartverzorgster

Ik heb het mooiste werk dat er is. De combinatie van oprechte emoties (wat voor emoties dan ook) en de praktische en zakelijke kant, maken uitvaartverzorging tot een prachtig vak. Als iemand is overleden, staat de ziel van de nabestaanden open. Zij kunnen dan op maar één manier communiceren: puur en oprecht. Ik vind het heel bijzonder dat ik daarin mag meedelen.

Inge
van Vuuren

Freelance uitvaartverzorgster

“Ik ga voor het contact met mensen en schroom hierbij niet het onorthodoxe. Ik geloof, dat een afscheid meer is dan alleen een afscheid. Het is ook een begin. Het is het begin van rouw en van het leven zonder de dierbare, die er niet meer is. Een afscheid dat past kan hierin troost bieden. Het is mooi hierbij ondersteuning te mogen geven.

JANNEKE
VREELING

Freelance Uitvaartbegeleider

“Sinds 2002 werk ik als uitvaartbegeleider. De dood raakt de kern van het leven. Hoe we ook mogen denken en voelen over de dood, over het leven of over het hiernamaals, de dood zet in beweging en verandert een leven definitief. In dat proces ben ik graag van betekenis.

SIMONE
PHILIPSEN-VISSER

Assistent Uitvaartverzorgster

“Sinds mei 2018 ben ik beschikbaar als assistent voor Jessica IJzer Uitvaartverzorging. Als fotograaf heb ik een aantal bijzondere uitvaarten mogen fotograferen en dat maakte dat ik aangetrokken werd tot dit bijzonder mooie vak.“

ANNEMIEK
SWART

Assistent uitvaartverzorging

“Ik werk sinds een aantal jaar met en voor Jessica. O.a. assisteer ik bij uitvaarten daar waar nodig is. Jessica’s wijze van werken spreekt mij aan, het is kleinschalig, betrokken en zij is er echt voor de mensen.“

CYril Schardijn

Office manager

Casper Heeremans

Uitvaartverzorger in opleiding

OMGEVING

Wij zijn een compacte, flexibele onderneming die uw uitvaart overal kan organiseren.
Wij zijn vooral bekend in:
Aerdenhout — Bennebroek — Bloemendaal — Driehuis — Haarlem — Heemstede — Overveen — Santpoort — Vogelenzang — Zandvoort - Amsterdam

naar boven