Bel: 023 5 272 272 24 uur per dag

Reacties nabestaanden

”Perfecte steun in hectische tijden”

De afgelopen vijftien jaar heb ik meer dan 1.000 uitvaarten mogen verzorgen. De reacties van de nabestaanden hebben mij erin bevestigd dat dit het mooiste werk is dat ik kan en mag doen.

Heel erg bedankt voor je persoonlijke, warme, professionele, geweldige begeleiding van onze Jet in haar laatste fase. Mede hierdoor kunnen wij met zijn allen met een warm gevoel terugkijken Veel liefs, Linda, Karin en uiteraard de rest!

 

Dank voor je bemoeienis, je professionele insteek, je betrokkenheid, je organisatietalent en je consequente gedrag. Ik vond het- ondanks de verdrietige en ongelukkige omstandigheden- plezierig je te leren kennen. P.C. Goodijk

 

Lieve Jessica, Eind van het jaar is een goed moment om je zegeningen te overdenken. En jij bent daar een van dit jaar. Ik ben heel blij dat jij bij ons was rondom het overlijden van Fred. Dank hiervoor. Judith

Heel veel dank voor de geweldige begeleiding rond het afscheid van Bernard. Het paste zo goed in alle opzichten. Dankjewel, Liefs Vera

Beste Mevrouw IJzer, Na de crematie van Marc heb ik u niet meer kunnen bedanken. Onze samenwerking bij de voorbereidingen waren zo goed en ‘t voorstel voor de muziek is overal heel goed ontvangen. Ook uw bescheiden opstelling tijdens de crematie was bijzonder sympathiek. Mijn hartelijke dank voor de wijze waarop u hebt bijgedragen aan een ontroerend mooie plechtigheid.

"Een perfecte steun tijdens een hectische periode waarin tal van belangrijke keuzes gemaakt moeten worden." Fam. Heijman, Aerdenhout

 

“Lieve Jessica, de fijne en warme manier waarop je ons maar liefst twee keer binnen een jaar hebt begeleid en ontzorgd, is een grote steun voor ons geweest. Ook de kinderen zijn geholpen door je adviezen. Het valt op, dat jou niets ontgaat; je pikt alle (non)verbale signalen op en zorgt ongemerkt dat alles goed geregeld is. Dank!”

 

“Dear Jessica, wat heb jij ons geweldig mooi afscheid helpen nemen van onze Vrouw en Moeder. En wat kan jij enorm goed meeleven en toch zakelijk blijvend en vol eerbied alles begeleiden. We zullen je erg graag aanbevelen bij vrienden, als die jouw diensten ook nodig hebben. Hartelijk dank, FritsvV”

“Lieve Jessica, bedankt voor alle goede zorgen, lieve woorden en de lieve verzorging van onze Wim.”

“Lieve Jessica, zoals we al eerder hebben gezegd: we wilden dat we je nooit hadden leren kennen, maar als iemand het dan toch moest doen, zijn we heel erg blij dat jij bij ons was. Je voelde ons precies aan en ook hoe mama was. We hebben nog aan je gevraagd of je geen naar werk had, maar je hebt gelijk, jij hebt het allerbeste beroep van de wereld! Heel veel liefs.”

 
 

“De kinderen vonden het prettig dat ze zoveel zelf mochten doen, wat beter is voor het verwerken van het verdriet. Dank u.”

“Lieve Jessica, graag willen we je bedanken voor je goede zorgen en de manier waarop je de crematieplechtigheid van onze moeder en schoonmoeder hebt verzorgd, alsmede voor de aandacht die wij van jou hebben ontvangen.”

Jes, je bent een kei! Hartelijk dank voor alle lieve & goede zorgen! Soren

 

Mevrouw IJzer heeft ons met haar adviezen de ruimte gegeven om te ontdekken wat wij belangrijk vonden. A. van Driel

Lieve Jess, dank, dank, dank voor alles dat je voor ons gedaan hebt. Zonder jou was het ons nooit gelukt. Een hele dikke knuffel, familie Jaspers

Het was een prachtige dag. Precies zoals het hoorde te zijn. Veel liefs Greet.

 

Lieve Jessica, wat heb jij ons ontzettend geholpen, chapeau!

Lieve Jessica, dankzij jou konden wij doen wat wij graag wilden. Dank voor je meedenken en je lieve meeleven. Heleen

Het beeld dat je voor de auto waarin mijn vader lag, uitliep tot we de woonwijk uit waren, staat in mijn geheugen gegrift. Dit deed je op zo’n bijzondere, waardige en liefdevolle manier!

OMGEVING

Wij zijn een kleine onderneming die uw uitvaart overal kan organiseren.
Wij zijn vooral bekend in:
Aerdenhout — Bennebroek — Bloemendaal — Driehuis — Haarlem — Heemstede — Overveen — Santpoort — Vogelenzang — Zandvoort - Amsterdam

naar boven